IDMA

Armada Music ontvangt 18 nominaties bij IDMA.

De Nederlandse platenmaatschappij Armada Music heeft voor de aanstaande International Dance Music Awards 18 nominaties ontvangen. Al vier jaar op rij is het label de titelhouder van de ‘Best Global Record Label’ en ook dit jaar maakt het kans om de titel te prolongeren. Maykel Piron, managing director en medeoprichter van Armada Music, is na het ontvangen van de ‘Best Record Label Executive’ in 2010, 2011 en 2012, ook dit jaar weer genomineerd. Armin van Buuren, één van de medeoprichters van het label, ontving 10 nominaties binnen 9 verschillende categorieën.

Armin van Buuren, de huidige nummer één DJ in de toonaangevende DJ Mag Top 100, heeft nominaties ontvangen voor ‘Best Global DJ’, ‘Best Producer’, ‘Best Radio Mix Show DJ’ voor zijn A State of Trance radio show en meer. Tracks van Dash Berlin, Markus Schulz, Armin van Buuren en de samenwerking van Arty, Nadia Ali & BT zijn genomineerd voor ‘Best Trance Track’. Naast Armada Music’s nominatie voor ‘Best Global Record Label’, maakt ook één van de sublabels – Coldharbour Recordings – kans op de prestigieuze award. Markus Schulz, de label-eigenaar van Coldharbour, is ook genomineerd voor ‘Best Global DJ’, ‘Best Radio Mix Show DJ’ voor zijn Global DJ Broadcast radioshow en ‘Best Full Length DJ Mix’ voor zijn populaire ‘Los Angeles ‘12’ compilatie.

Muziekliefhebbers kunnen tot 1 maart 2013 op hun favorieten stemmen via de  siet van Wintermusicconference
De International Dance Music Awards show zal eind maart plaatsvinden in Miami, VS.

De totale lijst nominaties voor Armada Music is als volgt:

Best Trance Track:
Armin van Buuren – J’ai Envie De Toi
Armin van Buuren ft. Ana Criado – Suddenly Summer
Arty, Nadia Ali & BT – Must Be The Love
Dash Berlin ft. Kate Walsh – When You Were Around
Markus Schulz Feat. Ana Diaz – Nothing Without Me

Best European DJ
Armin van Buuren

Best Global DJ
Armin van Buuren
Markus Schulz

Best Radio Mix Show DJ
Armin van Buuren
Markus Schulz

Best Full Length DJ Mix
Armin van Buuren – A State of Trance 2012
Markus Schulz – Los Angeles ‘12

Best Producer
Armin van Buuren

Best Podcast
A State of Trance – Armin van Buuren

Best Artist (Solo)
Armin van Buuren

Best Music Label Promoter or Executive in-house
Maykel Piron

Best Global Music Label
Armada Music
Coldharbour Recordings

[bol_product id=”1000004013389523,1000004013210981,1002004013031751,1002004010951117″ price_range=”undefined” name=”idma” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1359668284_links.css”]