Laura Jansen

Nieuw album ‘Elba’ en voorjaarstour.

Op vrijdag 22 maart aanstaande brengt Laura Jansen haar tweede album ‘Elba’ uit. .

‘Elba’ is de opvolger van debuut- en succesalbum ‘Bells’, dat in Nederland 70.000 stuks heeft verkocht. Het album is geproduceerd door Matt Hales (Aqualung), die eerder werkte met artiesten als Lianne La Havas en Jason Mraz. Het wordt in heel Europa uitgebracht.

Het album wordt voorafgegaan door de single ‘Queen Of Elba’, die op 19 februari voor het eerst op de Nederlandse radio te horen zal zijn. Naast de eerste single ‘Queen Of Elba’ bevat het album ook de song ‘Same Heart’ van Laura Jansen featuring Tom Chaplin (Keane). Tijdens de slotavond van de actie speelde Laura Jansen het nummer – het officiële themalied van de actie – op het moment dat de drie 3FM DJ’s het Glazen Huis verlieten.

Op zondag 7 april start de Nederlands-Amerikaanse zangeres een clubtour, die haar langs zes steden brengt:
Zondag 07 april 2013 – Doornroosje Nijmegen
Donderdag 11 april 2013 – De Effenaar Eindhoven
Zondag 14 april 2013 – Paard van Troje Den Haag
Dinsdag 16 april 2013 – De Oosterpoort Groningen
Woensdag 17 april 2013 – Tivoli Utrecht (Oudegracht)
Zondag 21 april 2013 – Paradiso Amsterdam

Kaarten voor deze tour gaan op zaterdag 19 januari aanstaande in de verkoop. Kijk voor voorverkoopadressen en overige informatie op de websites van de respectievelijke zalen of op www.laurajansen.com.

© Universal

[bol_product id=”1000004010714052″ price_range=”undefined” name=”laura jansen” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1358802764_links.css”]