Miguel

Miguel in Corso Rotterdam.

Na drie jaar bijgedragen te hebben aan successen van Usher en Trey Songz, is het voor de Amerikaanse R&B zanger Miguel nu tijd om solo in de Nederlandse spotlights te staan. Op 25 januari stond de 26-jarige singer, songwriter, gitarist en danser met zijn live band op het podium in Corso Rotterdam.

Door een dispuut met zijn toenmalige platenmaatschappij werd Miguel’s debuutalbum ‘All I want is You’ in 2007 niet uitgebracht. De drie hierop volgende jaren toerde Miguel als supporting act bij o.m. de concerten van Trey Songz en Usher. Zijn volgende singles ‘Sure Thing’ en ‘Quickie’ deden het ondertussen goed in de hitlijsten en uiteindelijk werd ‘All I want is You’ in 2011 een topper die 45 weken in de Amerikaanse hitlijsten heeft gestaan. De veelzijdige Miguel wist ook verschillende nominaties in de wacht te slepen, zoals een Grammy Award nominatie voor ‘Best R&B Song’ . In 2012 nomineerde Billboard Music Awards hem als ‘Top R&B Artist’ en zijn nummer ‘Sure Thing’ als ‘Top R&B Song’.

Website Miguel
Website Greenhouse Talent
Fotografie: Charles Batenburg

[bol_product id=”1000004010975273,1000004013100463″ price_range=”undefined” name=”Miguel” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1359202131_links.css”]