Paaspop

Meer namen, waaronder Blof, Racoon en Goose.

De organisatie van Paaspop heeft de volgende namen bekendgemaakt.

The Bloody Beetroots LIVE, Racoon, Beardyman, Gojira, Shadows Fall, Grimskunk, Peter Pan Speedrock, Yellow Claw, Patchanka, BLØF, Memphis Maniacs, Jochem Otten, Goose, Palio Superspeed Donkey, Beef, Mozes and the Firstborn, Hef, Mr Polska & Nouveau Riche en The ZZ Tops.

Het programma ziet er daarmee tot nu toe als volgt uit:

Beardyman, Gojira, Racoon, Peter Pan Speedrock, Beef, Mr Polska & Nouveau Riche, Shadows Fall, Grimskunk, Yellow Claw, Patchanka, BLØF, Memphis Maniacs, Jochem Otten, Goose, Palio Superspeed Donkey, Mozes and the Firstborn, Hef, The ZZ Tops, Skunk Anansie, The Bloody Beetroots LIVE, Black Rebel Motorcycle Club, Honky, RotFront, Chase & Status DJ Set, Dimitri Kneppers, Elektro Guzzi LIVE, C2C, Dexter, The Gaslight Anthem, Will & The People, La Pegatina, Barry Hay Flying V Formation, Blaudzun, Caro Emerald, Beth Hart, Anne Soldaat, Testament, Moke, Babylon Circus, Douwe Bob, Nielson, BerlinskiBeat, Skip & Die & De Jongens Driest, Kvelertak, Jandino Asparaat, Killer Queen, Gui Boratto, Guerilla Speakerz, Huoratron, Sólstafir, And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Noisia, N-Type, Gomes, Dope D.O.D., Batmobile en Julian Sas.

Maar er is meer. Veeeel meeer! Meer acts,naar schatting verwelkomen ze er ongeveer 175 in drie dagen + andere podia + prachtige decors + een fantastisch programma en unieke mix van cabaret, comedy, theater, entertainment + uiterst gevarieerd muzikaal aanbod waar je het ene moment staat the wall of deathen en het andere ogenblik keihard staat te floorfillen bij een kekke DJ.

En daarbij laten ze het niet, want ze bruisen van de ideeën. En noem ze gek maar ze willen ze allemaal realiseren. Vorige keer hebben we al een sluiertipje opgelicht. Toen noemden ze de twee spraakmakende nieuwe hippe places to be: de heuse bowlingbaan Club Lebowski en een gloedjenieuwe nachtclub annex variétécafé. Ha! En uiteraard keert de Thunderbolt terug, zij het in een nog stoerdere uitvoering. Genoeg = niet genoeg want ze gaan nog meer gave dingen bouwen en neerzetten op ons jaarlijks uitdijende festivalterrein. Maar daarover de volgende keer meer. Jawel, nog even geduld.

De early-bird tickets zijn alleen vandaag nog te koop via www.paaspop.nl

© Paaspop

[bol_product id=”1000004012946773,1000004011168182″ price_range=”undefined” name=”paaspop2013″ background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1357282513_links.css”]