Pearl Jozefzoon

Nieuw album en special guest LA the Voices.

Pearl Jozefzoon is tijdens de theatertournee van Los Angeles, The Voices als special guest te zien en zal tijdens deze tour een voorproefje geven op haar nieuwe album ‘The Time Is Now’ die op 8 februari uitkomt. Dinsdag 29 januari is de première van de theatertour ‘Geloop, Hoop en Liefde’ die vervolgens ruim twee maanden door heel Nederland te zien zal zijn.

Pearl: “Ik vind het echt geweldig dat ik twee maanden lang onderdeel mag zijn van de tour van Los Angeles, The Voices. Ik vind het zelf prachtige muziek van een geweldige groep en denk dat mijn nieuwe werk van mijn nieuwe album ‘The Time Is Now’ daar erg goed bij aansluit. Ik ben Los Angeles, The Voices dan ook erg dankbaar dat ik uitgenodigd ben om een gastoptreden te verzorgen tijdens de theatertournee.”

Anderhalve week geleden lanceerde Pearl Jozefzoon de eerste single ‘Clocks’ afkomstig van haar debuutalbum ‘The Time Is Now’ die op 8 februari uitkomt. Pearl levert met ‘The Time Is Now’ een ijzersterk en indrukwekkend debuutalbum waarop de zangeres een prachtige mix heeft gemaakt tussen pop en klassiek waarbij ze wordt ondersteund door het Brussels Philharmonic Orchestra. Op de Facebook pagina van Pearl heeft de 27-jarige zangeres al een voorproefje gegeven op het pop en klassiek cross-over album.

Directe aanleiding voor de combinatie van pop en klassiek was de televisieshow Van Popster Tot Operaster. Als kandidaat daarin ontdekte Pearl dat het klassieke repertoire haar ook lag. Zó goed zelfs, dat ze het programma glansrijk won.

Op het album ‘The Time Is Now’ staat ook een duet met Nick Schilder; ‘Vivo Per Lei’. Dit nummer brachten Pearl en Nick eerder met groot succes live ten gehore tijdens Symphonca in Rosso. Op het album staan ook nieuwe tracks waarvan Pearl er zelf twee schreef; ‘Bitter Sweet Goodbye’ en ‘Breathe’. Daarnaast toont Pearl met de klassieke stukken ‘Hijo De La Luna’, ‘Cry (Lacrimosa)’ en ‘Mon Coeur A Ta Voix’ haar veelzijdigheid en muzikale talent.

‘The Time Is Now’ is vanaf 8 februari overal verkrijgbaar.

De ‘Geloof, Hoop en Liefde’ theatertournee van Los Angeles, The Voices is van 29 januari t/m 30 maart 2013 door heel Nederland te zien. Klik hier voor de speellijst.

[bol_product id=”1000004013377647,1000004013327887″ price_range=”undefined” name=”pearl jozefzoon” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1359404921_links.css”]