Allen Stone

Betoverend concert in Utrechtse Tivoli.

Donderdag gaf de singer-songwriter Allen Stone een optreden in Tivoli in Utrecht.

De Amerikaanse soulsensatie Allen Stone lijkt maar geen genoeg te krijgen van Nederland. Op donderdag 21 februari stond ’the new voice of soul’ dan ook voor de derde keer in een jaar tijd in ons land op het podium. De nerdy domineeszoon, geboren in Chewelah (Washington), is gezegend met een loepzuivere “zwarte” stem. Samen met de rasmuzikanten uit zijn begeleidingsband, zijn gedrevenheid en talent, weet Stone moeiteloos pop, R&B, folk en vintage gospel te vermengen tot een toegankelijk en geheel eigen geluid. Door de media bestempeld als een kruising tussen Prince en Stevie Wonder, is Allen Stone een soulbelevenis die je live gezien moet hebben.

©Tivoli

Fotografie: Renate Beense

[bol_product id=”1000004013389407″ price_range=”undefined” name=”allen stone” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1361527690_links.css”]