Chagall

Nieuwe single ‘Any Common Rock’ voor Amsterdamse singer-songwriter.

Na een aantal succesvolle optredens tijdens Noorderslag vorige maand, is het nu tijd voor Chagall’s nieuwe single. ‘Any Common Rock’ is een hypnotiserende track met op de voorgrond Chagall’s tijdloze stem. Bekijk de bijbehorende videoclip hier.

Op dit moment werkt de singer-songwriter uit Amsterdam aan haar debuutalbum, waarvoor ze nummers schreef met Fink, The Opposites en Royce Wood jr (die eerder met onder anderen Jamie Woon werkte).

In 2011 maakte Nederland voor het eerst kennis met Chagall, toen ze samen met producersduo Bronstibock het nummer ‘Breathe’ uitbracht en werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. De combinatie van elektronica en pop in Chagall’s muziek, met soms een rauw randje, maakt haar sound eigenzinnig en mysterieus.

‘Any Common Rock’ is verkrijgbaar via iTunes.

© Universal

[bol_product id=”1000004011858976″ price_range=”undefined” name=”Chagall” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1360322827_links.css”]