Deep Purple

Band kondigt nieuw studioalbum aan.

‘After the last Deep Purple record came seven years of blissful touring.  Then the phone rang…‘ – Ian Gillan

Op 29 april brengt Deep Purple het nieuwe album Now What?! uit, het eerste studiowerk van de band in ruim zeven jaar. De opvolger van het in 2005 verschenen Rapture Of The Deep werd geproduceerd door Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss) en bevat elf nummers die zijn gemaakt in de spirit van de jaren ’70, maar modern en fris klinken. Een geluid dat het midden houdt tussen het excellente en elegante van Perfect Strangers en de wilde onbevangheid zoals die doorklonk op Made in Japan. Now What?! Is niet alleen de titel van het nieuwe album, maar ook de naam van de wereldtournee die binnenkort wordt aangekondigd. Voor het laatste nieuws, teksten, foto’s en meer kun je terecht op de gloednieuwe website: www.deeppurple-nowwhat.com.

Voorafgaand aan het album verschijnt op 29 maart in een wereldwijd gelimiteerde oplage van 1.000 stuks de dubbele A-kant single Hell To Pay / All The Time In The World.