Kanye West

Rapper, producer en celeb doet verrassingsconcert in HMH.

KANYE WEST VOOR SURPRISE CONCERT NAAR AMSTERDAM OP 28 FEBRUARI

Na het – binnen vijf minuten – uitverkochte concert in de Hammersmith Apollo in London kondigt rapper, producer én celebrity Kanye West ook een verrassingsconcert aan in de Heineken Music Hall op donderdag 28 februari aanstaande. De kaartverkoop voor deze exclusieve en intieme show start op donderdag 21 februari om 10.00 uur.

Kanye West is zonder twijfel één van de grootste supersterren van dit moment. De met verschillende prijzen en awards onderscheiden producer, rapper, filmmaker, modeontwerper, filantropist én celebrity heeft met zijn geheel eigen en vooral innovatieve stijl in korte tijd de hele wereld weten te veroveren. Sinds de release van zijn debuutalbum ‘The College Dropout’ in 2004 is de roem van Kanye dan ook in een razendsnel tempo omhoog geschoten.

Hiphopconcert van het decennium
Alles wat Kanye West aanraakt, verandert in goud: dat geldt niet alleen voor zijn soloprojecten als het bejubelde ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ (2010), maar ook voor zijn samenwerkingen met vrienden en collega’s. Zo werd het album ‘Watch The Throne’ (2011), dat hij samen met Jay-Z heeft  opgenomen, direct een wereldwijde hit. De overweldigende sales van de langspeler werd gevolgd door een minstens zo succesvolle wereldtour van de heren, die door fans en critici werd omschreven als hét hiphopconcert van het decennium. Ook zijn meest recente project ‘Cruel Summer’ (september 2012), in samenwerking met o.a. Big Sean en 2 Chainz, is met niets anders dan lof ontvangen.

Over iets meer dan een week al komt Kanye West voor een bijzonder exclusief concert naar Amsterdam. Een must voor elke fan!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het concert van Kanye West op donderdag 28 februari in de Heineken Music Hall in Amsterdam start op 21 februari om 10.00 uur via www.eventim.nl, 0900 – 1330 (€ 0,45 p/m) en de VVV Ticketpoints.

Donderdag 28 februari 2013

KANYE WEST

Heineken Music Hall – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 77,- (excl. servicekosten)

Fans van Kanye West hebben ook de gelegenheid om zijn concert te bezoeken in Vorst Nationaal, Brussel op woensdag 27 februari 2013. Kaartverkoop voor België start op hetzelfde tijdstip en verloopt via www.sherpa.be.Kijk voor meer informatie over Kanye West op www.kanyewest.com of op Facebook.