North Sea Jazz

Het programma groeit en groeit.

Het programma van het North Sea Jazz krijgt steeds meer gestalte. Enkele weken gelden maakte de organisatie al bekend dat Sting, Dionne Warwick en Santana naar het Rotterdams jazzfestival komen. Vandaag werd bekend dat onder andere ook Kendrick Lamar, Diana Krall, Marcus Miller en Bettye Lavette zullen optreden in Ahoy deze zomer.

Santana, John Legend, Sting, Dionne Warwick, Dionne Warwick, Medeski, Martin & Wood, Kenny Barron Trio, Roy Hargrove Quintet, Dee Dee Bridgewater & Ramsey Lewis, Charles Bradley, Branford Marsalis Quartet, Ibrahim Maalouf, Michel Camilo & Tomatito, Mala in Cuba, John Zorn, Bettye Lavette., Kendrick Lamar, Diana Krall, Gary Clark Jr, Marcus Miller, McCoy Tyner Latin Jazz All Stars, Chick Corea and the Vigil, Avishai Cohen Electric Quintet, Sangam feat. Charles Lloyd Zakir Hussein & Eric Harland, Monty Alexander Trio, James Hunter, José James, Lianne La Havas, Joe Jackson & the Bigger Band featuring Regina Carter, Mud Morganfield, Laura Mvula, Shuggie Otis, Calexico, Ebo Taylor, Caro Emerald, New Cool Collective, Freshed Orchestra

Het festival word op 12, 13 en 14 juli gehouden in Ahoy. Dagkaarten kosten 79 eur en een passepartout 189 eur en deze zijn verkrijgbaar via livenation.nl.