RFLX

Eerste editie drum ’n bass festival.

Op maandag 29 april vindt de allereerste editie van RFLX plaats in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Voor deze Koninginnenacht staat een line-up van formaat geprogrammeerd met oa. Netsky Live, Sub Focus & ID, Datsik en Zeds Dead.

De kaartverkoop voor RFLX start zaterdag 9 februari om 10.00 uur via http://www.livenation.nl/.

RFLX is het vervolg op het succesvolle UK bass special ‘Together’ dat vorig jaar plaatsvond in de Heineken Music Hall tijdens het Amsterdam Dance Event. Als grootste bass music event brengt RFLX het muzikaal geweld van drum’n bass en dubstep naar een groter publiek. De programmering is een spectrum van zowel gevestigde internationale namen als grondleggers en talent uit de Nederlandse scene.

Speciaal voor deze eerste editie is de Belgische drum’n bass producer Netsky met zijn Live show uitgenodigd(waarmee hij een paar dagen eerder in een uitverkocht Lotto Arena staat). Sub Focus & ID vertegenwoordigen het UK bass geweld opnieuw na hun optreden op ‘Together’.

Liefhebbers van dubstep kunnen hun hart flink ophalen. Na een afwezigheid van twee jaar mogen we de Canadese producer Datsik, bekend om zijn heftige industriële beats, verwelkomen. Het duo Zeds Dead zal ons land voor het eerst aandoen om hun dubstep geluiden met elektro, glitch en hiphop invloeden ten gehore te brengen.

Vergezeld met optredens van Cookie Monsta vs Funtcase, Fred V &Grafix, Nymfo en Posij belooft dit een een nacht vol bass music te worden met een stevig aandeel visuals en effects.

Als traktatie is er de kleine zaal waar Hollandse hoekstenen Nicon, Akkachar, Pamb & Harsh, BeeVee & DBS en Flash Oddysee & A-Flex de line up compleet maken.

Blackbox:
Netsky Live
Sub Focus & ID
Datsik
Zeds Dead
Cookie Monsta vs Funtcase
Fred V & Grafix
Nymfo
Posij

Beatbox:
Nicon
Akkachar
Pamb & Harsh
BeeVee & DBS
Flash Oddysee & A-Flex

RFLX
MET O.A. NETSKY LIVE

Maandag 29-04-2013
Heineken Music Hall – Amsterdam
Tickets €36,-(excl. servicekosten)
22:00 tot 06:00 uur

RFLX Facebook:www.facebook.com/RFLX.nl

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).