Rock Werchter

22 nieuwe namen voor Belgisch festival.

Het programma van Rock Werchter, editie 39, krijgt steeds meer vorm, want sinds vanmiddag is het fes†ival weer 22 namen rijker. De nieuwe lading is electisch. Rock, punk, hiphop, soul, dance, garagerock, folkpop en bluesy rock.

Net toegevoegd aan de line-up:
BEN HOWARD, THE HIVES, BOYS NOIZE, JOHN LEGEND, KENDRICK LAMAR, GOGOL BORDELLO, VITALIC VTLZR, JAKE BUGG, JAMES BLAKE, TAME IMPALA, DIZZEE RASCAL, BIFFY CLYRO, BALTHAZAR, THE LUMINEERS, LIANNE LA HAVAS, JONATHAN JEREMIAH, AZEALIA BANKS, RUDIMENTAL, MODEST MOUSE, THE BOTS, GARY CLARK JR., LAURA MVULA

Eerder werd reeds bekend gemaakt: RAMMSTEIN, GREEN DAY, BLUR, KINGS OF LEON, EDITORS, DEPECHE MODE, NETSKY (LIVE), VOLBEAT, PHOENIX, THIRTY SECONDS TO MARS, SIGUR ROS, THE SCRIPT, BLOC PARTY, BAND OF HORSES, RICHARD HAWLEY, OF MONSTERS AND MEN, ALT-J, DJANGO DJANGO, DISCLOSURE, C2C, TWO DOOR CINEMA CLUB, A DAY TO REMEMBER, ASAF AVIDAN, PASSENGER, AIRBOURNE, GRAVEYARD, JESSIE WARE.

Binnenkort volgen nog meer mooie namen. Klik hier voor een overzicht per dag en per podium van de tot op heden bevestigde namen.

TICKETINFO

Tickets voor Rock Werchter 2013 zijn verkrijgbaar via proximusgoformusic.be Klik hier voor gedetailleerde ticketinfo.

WEET MEER VIA WWW.ROCKWERCHTER.BE – TWITTER : #RW13 – JOIN US ON FACEBOOK

© Rock Werchter