The Beards

Komische Australische band komt 12 mei naar Paradiso.

In het kader van hun eerste wereldtour, komen de mannen van The Beards op zondag 12 mei naar Paradiso. De kaartverkoop voor deze muzikale, maar vooral ook komische, show start op vrijdag 1 maart om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

The Beards, afkomstig uit Australië, laat zich het beste omschrijven als de ultieme mix van muziek en comedy. De baardige mannen zijn in eigen land in slechts enkele jaren zo populair geworden dat ze alle zalen uitverkopen en door niemand minder dan Kiss als support act zijn gevraagd. Ook hun meest recente album ‘Having a Beard is the New Not Having a Beard’ is met veel enthousiasme ontvangen en werd stante pede genomineerd voor de ARIA Comedy Album of the Year. Daaropvolgend is de single ‘You Should consider Having Sex with a Bearded Man’ beloond met een nominatie voor de APRA Song of the Year (2012) en is de clip van ‘Got me a Beard’ op YouTube al meer dan 600.000 keer bekeken.

In aanloop van de Europese release van ‘Having a Beard is the New Not Having a Beard’ staat er voor The Beards een uitgebreide tour in Noord-Amerika en Europa op de planning, waarbij ze op zondag 12 mei Paradiso aandoen. Liefhebbers van The Darkness, Tenacious D en Electric Six: mis dit eerste optreden van The Beards in Nederland niet!

Zondag 12 mei 2013

THE BEARDS
Paradiso – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 9,- (exclusief servicekosten en lidmaatschap)
Kaartverkoop start op vrijdag 1 maart om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over The Beards op www.thebeards.com.au of op Facebook.