The Irrepressibles

Pop in combinatie met performance in de Melkweg.

The Irrepressibles is een artpop-orkest dat een onuitwisbare indruk achterlaat. De zeskoppige Britse formatie steelt de show met popmuziek vol rijk orkestrale melodieën en een zeer theatrale performance. Tijdens het Holland Festival maakten ze hun Nederlandse debuut en op 27 april a.s. gaan ze in Amsterdam op herhaling in de Rabozaal van de Melkweg. De kaartverkoop is gestart via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Na het debuutalbum ‘Mirror Mirror’ uit 2010 zag afgelopen januari het tweede album ‘Nude’ het levenslicht. De muzikale invloeden van The Irrepressibles variëren van Gershwin tot Bowie en van Kurt Weill tot Kate Bush. Boven de rijk georkestreerde melodieën klinkt het fragiele stemgeluid van Jamie McDermott, dat de luisteraar meeneemt in een mystieke gevoelswereld, zingend over lust, liefde, pijn en verlies. De muziek bedient zich van sfeervolle melodieën met barokke strijkers én moderne elektronica. Voeg daarbij de zeer expressieve stijl van de conceptmatige live performances en het wordt duidelijk dat de naam The Irrepressibles een adequate beschrijving van de blijvende indruk die dit ensemble achterlaat. Deze spraakmakende band moet je horen én zien.

Degenen die The Irrepressibles live aan het werk willen zien kunnen op zaterdag 27 april terecht in de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam. Een aanrader voor liefhebbers van onder andere Antony & the Johnsons, Patrick Wolf en Coco Rosie.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de show van The Irrepressibles op zaterdag 27 april in de Rabozaal van de Melkweg is gestart via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

 

Zaterdag 27 april 2013

The Irrepressibles

Rabozaal Melkweg – Amsterdam

Aanvang: 21.00 uur

Entree: € 26,- (excl. servicekosten + lidmaatschap)

Kijk voor meer informatie over The Irrepressibles op www.theirrepressibles.com en www.facebook.com/TheIrrepressibles.