Crosby, Stills & Nash

Supergroep in World Forum Theater Den Haag.

Op zondag 14 juli geeft ’s werelds eerste supergroep Crosby, Stills & Nash een nu al bijzonder concert in het World Forum Theater in Den Haag. De kaartverkoop voor het concert van Crosby, Stills & Nash begint aanstaande vrijdag 8 maart om 10.00 uur via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Met de oprichting van Crosby, Stills & Nash in 1968, is meteen ook de geboorte van de eerste supergroep in de popgeschiedenis een feit. ‘The voice of an entire generation’, zoals Crosby, Stills & Nash ook wel worden genoemd, heeft met nummers als ‘Suite: Judy Blue Eyes’, ‘Our House’, ‘Teach Your Children’en ‘Almost Cut My Hair’ absolute klassiekers geschreven. Het uit 1969 afkomstige debuutalbum van de heren kwam direct binnen op nummer één in de Amerikaanse charts en opvolger ‘Déja Vu’ staat nog altijd te boek als een muzikaal hoogtepunt van wereldformaat. David Crosby uit Californië, de Texaan Stephen Stills en de Britse Graham Nash stonden geprogrammeerd op het legendarische Woodstock Festival in 1969 en hebben tevens een welverdiend plekje bemachtigd in de Songwriter’s Hall of Fame. Op zaterdag 13 juli staat Crosby, Stills & Nash op Bospop om een dag later aan te treden in het World Forum Theater! van Den Haag. De ene dag in de wei, de andere in het theater. Beide concerten bijzonder, nu al.

CROSBY, STILLS & NASH

World Forum Theater, Den Haag
Zondag 14 juli 2013
Entree: €69, €79 en €89 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

De kaartverkoop voor het concert van Crosby, Stills & Nash begint aanstaande vrijdag 8 maart om 10.00 uur via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 3001250 (45 cpm).