Beatloverz

Beatloverz viert vijfjarig bestaan.

Beatloverz – 5 years anniversary – 16 November 2013 – Sportpaleis Ahoy Rotterdam 5 Years, 4 Everybody, 3 Area’s, 2 Celebrate, 1 Passion; Beatloverz presents her 5 years anniversary!

Beatloverz, het event wat niet meer weg te denken is in de partyagenda van menig houseliefhebber, heeft dit jaar een mijlpaal bereikt en dit moet gevierd worden! Op 16 november zal Beatloverz haar vijfjarig bestaan vieren in Sportpaleis Ahoy Rotterdam. Zonder enige geluidslimieten, met een knallende line-up en spectaculair entertainment zal het publiek weer omvergeblazen worden.

Als teken van dankbaarheid naar de trouwe bezoekers geeft de organisatie graag een cadeau aan hen weg. Beatloverz gaat in samenwerking met Ticketveiling.nl de eerste 500 tickets veilen. De ticketveiling zal op 4 maart 2013 van start gaan. Dus pak je kans en grijp die speciale in, prijs verlaagde, anniversary tickets voordat het te laat is. Eenmaal, andermaal, Enjoy!

Op 29 maart 2008 maakte het Beatloverz concept haar debuut in het Rotterdamse uitgaansleven. Dit gebeurde in de Maassilo en vanaf de eerste editie bleek het feest al een doorslaand succes. In de jaren die volgden werd Beatloverz een begrip in Rotterdam en Nederland.

Er moest in 2010 van locatie worden veranderd, aangezien de vraag naar kaarten in de afgelopen jaren zo explosief was gegroeid dat de Maassilo het qua capaciteit niet meer aan kon. Hierbij kwam het Sportpaleis van Ahoy al snel in beeld. Een ultieme feestlocatie met een capaciteit van 15.000 mensen ZONDER geluidslimieten. Hierdoor kunnen de dj’s ongelimiteerd met de beats spelen die de bezoeker uit hun plaat laat gaan.

Beatloverz heeft in de afgelopen jaren qua dj’s een goede mix gevonden tussen aanstormend talent en internationale top. Namen als Afrojack en Hardwell kregen bij voorgaande edities van Beatloverz de kans om zich aan het grote publiek te tonen! Ondertussen zijn het dj’s van internationale allure en touren ze het hele jaar door over alle continenten van de wereld.

Wereldwijd gearriveerde dj’s komen ook iedere keer weer langs op Beatloverz. Steve Aoki en Sebastian Ingrosso zijn een kleine greep uit de grote namen die hun kunsten tijdens de afgelopen edities vertoond hebben in het Sportpaleis van Ahoy. “ Iedereen bij elkaar, volle zalen, keihard geluid en goed entertainment” – aldus Don Diablo over Beatloverz 2012

Kortom, Let’s Celebrate!

Beatloverz 2013

Datum: zaterdag 16 november 2013

Locatie: Sportpaleis Ahoy Rotterdam

Tijd: 22:00 t/m 07:30

Kaarten verkrijgbaar via www.ticketveiling.nl en www.beatloverz.nl

Foto: Ahoy