Emeli Sandé

Spetterend concert in Paradiso.

Afgelopen zaterdag trakteerde de Schotse zangeres het Amsterdamse publiek op een fantastische show.

Ze opende haar show met haar grootste hit “Heaven”. Hierdoor kreeg ze het publiek meteen los. Maar ook de rest van het concert wist ze het publiek vast te houden, met onder andere haar hits “My Kind Of Love” en “Read All About It, Pt III”.

Haar krachtige stem en de mix van verschillende muziekstijlen maken haar een grootse performer. Zo groot dat een show in de Heineken Music Hall of zelf Ziggo Dome haar niet zouden misstaan.

Naast de hits van haar debutalbum zong ze tevens haar nieuwe nummers “Pluto” en “This Much Is True“. Verder zong ze het nummer “Half Of Me”, dat ze heeft geschreven voor Rihanna.

In Schotland heeft ze al meer dan 1 miljoen albums verkocht. Tevens is er pas een livealbum uitgekomen van haar optreden in de Royal Albert Hall in Londen. Een Blu-ray daarvan is helaas nog niet gereleased, maar wat niet is kan nog komen.

Het voorprogramma werd verzorgt door de singer-songwiter Charlene Soraia. Een naam om te onthouden. Binnenkort komt haar debuutalbum “Love Is The Law” uit. Ik zeg kopen!

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004011851678,1000004013107650,1000004013296512″ price_range=”undefined” name=”emeli sande” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1364126123_links.css”]