Eva Simons

Zangeres gaat samenwerken met Pepsi.

Eva Simons en frisdrankmerk Pepsi gaan samenwerken. De internationaal bekende Nederlandse zal te zien zijn als Nederlandse ‘Pepsi Opening Act’ van Beyoncés nieuwe wereldwijde tour, ‘The Mrs. Carter Show World Tour’. Naast de optredens met Beyoncé is de zangeres ook te zien in een nieuwe tv-commercial met haar nieuwe single ‘Chemistry’ en daarnaast geeft Pepsi de komende weken iedere dag kaarten weg voor de shows.

Je kunt deze felbegeerde kaarten winnen via codes die onder de dop van de actieflessen zijn te vinden. Daarnaast geeft het frisdrankmerk samen met Eva nog een aantal kaarten weg aan gelukkige fans die geen kaarten gewonnen hebben. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je zoveel mogelijk doppen bewaren. Op de dag van het eerste concert, zondag 21 april, rijdt er een speciale Pepsi-bus door Nederland om de twintig grootste fans mee te nemen naar het concert van Beyoncé, het voorprogramma van Eva en een ‘meet en greet’ met de Nederlandse ster. Hiervoor moet je ter plekke bewijzen hoe ‘Live for Now’ je bent, het motto van het frisdrankmerk. Hoe de opdracht precies luidt, maakt Pepsi later bekend via de website en Facebookpagina van het merk.

Dit jaar wil Eva Simons zich, na grote hits met onder anderen will.i.am en Afrojack, definitief als soloartiest op de kaart zetten. Binnenkort komt haar nieuwe single ‘Chemistry’ uit, in het voorjaar gevolgd door een nieuw album.

De Nederlandse optredens van Beyoncés wereldwijde tour vinden plaats op 21 en 22 april in de Ziggo Dome Amsterdam. De kaarten voor beide optredens waren binnen een uur uitverkocht.