Frans Bauer

Volkszanger viert 1.000e concert in Koninklijk Theater Carré.

Woensdagavond stond Frans Bauer alweer voor de 1.000e keer in het theater. Deze bijzondere mijlpaal werd uitgebreid gevierd in het bijzijn van zijn familie en vrienden en natuurlijk zijn fans. Zij overlaadden hem met cadeaus en bloemen, maar Mariska Bauer had ook een leuk cadeautje voor hen geregeld! Speciaal voor alle aanwezigen bakte zij afgelopen week samen met bakkerij Nagelkerke uit Fijnaart 1.500 cakejes, die na afloop van de voorstelling werden uitgedeeld aan het aanwezige publiek.

‘Het was een hele bijzondere en mooie dag vandaag. We vierden niet alleen mijn 1.000e concert, maar ook de verjaardag van onze zoon Frans jr., die vandaag 8 jaar is geworden.’, zei Frans na afloop van het concert in Koninklijk Theater Carré. ‘We hebben nu nog een klein feestje en zaterdag 16 maart pakken we de tournee weer op in Deventer.’

Frans Bauer Live in Concert IX is tot en met 28 april 2013 te zien in de Nederlandse theaters.

Kaartverkoop via de Nationale Theaterkassa 0900-9203 (45 cpm) of via één van de theaters.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.fransbauer.nl of www.ntk.nl

Fotografie: William Rutten