Indian Summer Festival

The Bloody Beetroots, Lucien Foort, en The Subs toegevoegd.

The Bloody Beetroots, Lucien Foort en Dennis Ruyer zijn toegevoegd aan de line-up van de eerste meerdaagse editie van Indian Summer Festival op 15 en 16 juni 2013. Ook de komst van The Subs en Lindsey Stirling is bevestigd.

Indian Summer Festival heeft wederom dance-acts van wereldformaat weten te strikken. De liveoptredens van het gemaskerde electro-punkduo The Bloody Beetroots zijn het best te beschrijven als een constante staat van ontploffing: explosief en ongekend.

Dennis Ruyer maakt al jarenlang internationaal furore met zijn radioshow Dance Department. En de ster van Lucien Foort staat eveneens hoog aan de dance-hemel. Met zijn ‘Heroes of House’-concept en energieke dj-sets krijgt hij gegarandeerd iedereen aan het dansen. De komst van de Belgische electroband en festivalfavoriet The Subs en de Amerikaanse dubstep-violiste Lindsey Stirling schept eveneens torenhoge verwachtingen.

Volledige line-up

Baggi Begovic, Blaudzun, The Bloody Beetroots, Boemklatsch (dj-set), Dennis Ruyer, dEUS, Dimitri, Funkerman, Guus Meeuwis, Kane,

Keane, Kraak & Smaak (dj-set), Lindsey Stirling, Lucien Foort, Mitchell Niemeyer ft MC VI, The Opposites, The Prodigy, Rene Amesz, Sander Kleinenberg,  The Subs, Within Temptation, 10 Years of Housequake.

Informatie festival

Indian Summer Festival, 15 & 16 juni 2013. Recreatieterrein Geestmerambacht. Kaarten zijn verkrijgbaar via indiansummerfestival.nl

(dagkaart 49 euro, tweedagenkaart 59 euro, campingtickets 29 euro). Hou onze website, FB pagina en Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.