Jan Dulles

3JS zanger maakt muzikaal uitstapje naar dance.

DJ/ producers Kid Vicious en D-wayne hebben ‘de beste zanger van Nederland’ Jan Dulles (leadzanger van 3JS) weten te strikken voor hun nieuwe coproductie ‘Turn Your Lights On’. Het is de eerste keer dat Dulles een uitstapje maakt naar het elektronische dans muziek genre. Het ongekende zangtalent van de zanger is bij velen al bekend. “Een uitstapje naar de dance heb ik nog niet eerder gedaan, maar de samenwerking met deze producers en het uiteindelijke resultaat is me erg bevallen!” aldus Jan Dulles. ‘Turn Your Lights On’ is vandaag uitgekomen op het hoogstaande dance label Spinnin’ Records. De plaat maakt op dit moment furore op diverse USB sticks van wereldwijde DJ’s.

Kid Vicious, ook wel bekend als Ronald van Gelderen, en D-wayne – het veelbelovende jonge talent van dit moment en kort geleden getekend door Afrojack – hebben samen ‘Turn Your Lights On’ geproduceerd. Kid Vicious: “Het was te gek om samen met D-wayne deze plaat te maken. Toen we klaar waren, konden we maar geen juiste vocalist vinden. We hebben het door twee verschillende sessiezangers laten inzingen, maar beide stemmen kleurden niet bij de plaat. Toen ik tijdens een 538concert Jan Dulles het nummer ‘With or without you’ van U2 hoorde zingen, wist ik: hij moet het worden! Jan bleek razend enthousiast en heeft ‘Turn Your Lights On’ echt compleet gemaakt.”

Luister hier naar ‘Turn Your Lights On’:

iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/turn-your-lights-on-feat./id610385185

YouTube: http://youtu.be/BYtfYDki14o

Soundcloud:  https://soundcloud.com/kidvicious/kid-vicious-d-wayne-ft-jan

Meer informatie: www.spinninrecords.nl    www.djkidvicious.com    www.d-wayne.com

Fotografie: Robert Gort

[bol_product id=”1000004013249447,1002004013018533″ price_range=”undefined” name=”3 js” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1362432006_links.css”]