Logic

Amerikaanse hiphopsensatie in Sugar Factory.

Met zijn 22 jaar en al drie albums op zak, is Logic de nieuwste hiphop-sensatie waar we de komende jaren nog veel van zullen horen. De uit Maryland afkomstige rapper heeft met zijn bijzondere lyrische vermogen, unieke flow en uitgekiende sound in korte tijd thuisland Amerika weten te veroveren.

Zowel publiek als critici zijn lovend over Logic, zo is zijn derde album ‘Young Sinatra: Undeniable’ sinds april 2012 bijna een half miljoen keer gedownload, waren alle shows van zijn eerste headline-tour in de Verenigde Staten binnen no-time uitverkocht en wordt Logic zelfs de nieuwe Eminem genoemd. Nu in 2013, komt de rijzende hiphop-ster voor een reeks concerten naar Europa en is in het kader hiervan op 13 maart voor het eerst live in Nederland te zien.
@Melkweg/Sugar Factory
Fotografie: Walter Blokker