Musiq Soulchild

R&B- en soulartiest treed op 24 mei op in de Melkweg.

Als er één artiest is die al vanaf het begin van zijn carrière door R&B- en soul-liefhebbers wordt gerespecteerd en bewonderd, is het wel Musiq Soulchild. De 35-jarige Amerikaanse singer/songwriter wordt geprezen om zijn continue kwaliteit, sterke melodieën en onmiskenbare hoge tonen. Op vrijdag 24 mei komt de uit Philadelphia afkomstige zanger voor een eenmalig optreden naar de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 15 maart om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Inspiratie
Na zijn hitsingle ‘Just Friends’ is Musiq Soulchild niet meer weg te denken uit de internationale soul– en R&B-scene. Hoewel het muzikale genie in Nederland nog niet zo’n grote bekendheid heeft, maakt Taalib Johnson oftewel Musiq Soulchild, al meer dan 10 jaar muziek en mixt hij op succesvolle wijze R&B met soul, funk, alternative, blues, jazz en hiphop. Hierbij zijn iconen als Stevie Wonder, James Brown, Billie Holiday en Ray Charles zijn grote inspiratiebronnen. En dat heeft hem het nodige opgeleverd, want voor zijn single ‘So Beautiful’ heeft hij een Grammy nominatie voor Best Male R&B Vocal Performance ontvangen. Ook zijn duet ‘IfULeave’ met Mary J. Blige is beloond met een Grammy-nominatie voor Best R&B Performance By A Duo or Group.

Voor iedereen de betere R&B en soul kan waarderen, is het optreden van Musiq Soulchild op 24 mei in de Melkweg een aanrader!

Vrijdag 24 mei 2013

MUSIQ SOULCHILD

The Max | Melkweg | Amsterdam

Entree: € 27,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)

De kaartverkoop start op vrijdag 15 maart om 10.00 uur via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie op www.musiqsoulchild.com of op www.facebook.com/musiqsoulchild.

© Greenhouse Talent