The Jacksons

The Jacksons Unity Tour 2013.

Iedereen kent The Jacksons! In de jaren zeventig en tachtig waren zij één van de meest toonbepalende muzikale acts ter wereld en nog altijd zijn hun tijdloze hits even aanstekelijk en iconisch. Na de bejubelde gastoptredens bij Night of the Proms kwamen de broers terug naar Nederland.

Eerbetoon
Dancefloor-killers als ABC, Blame It On The Boogie, I Want You Back en I’ll Be There staan nog steeds in het geheugen gegrift van de miljoenen Jackson-fans. Al vrij snel na het overlijden van Michael Jackson in 2009 vatten zijn broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito het plan om op tour te gaan, als eerbetoon aan hun broer.

In het kader van de Unity Tour 2013 stonden The Jacksons op donderdag 7 maart 2013 live op het podium van de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Fotografie Terrence Wong Swie San

Website Greenhouse Talent