The Voice Kids

Extra voorstelling in de verkoop van The Voice Kids on Tour.

Wegens grote belangstelling gaat er vandaag een extra voorstelling in de verkoop van The Voice Kids on Tour. De geplande première om 16.00 uur op 31 maart was zo snel uitverkocht dat is besloten op dezelfde dag nog een voorstelling in te plannen met de 6 finalisten van The Voice Kids.

Deze extra voorstelling is op zondag 31 maart 2013 om 13.00 uur.

Jesse, Laura, Jurre, Silvana, Irene & Joep treden samen op in een intieme theatersetting. Studio21 is de enige locatie waar zowel Laura, de winnares van The Voice Kids, als de overige vijf finalisten optreden. Bij de tournee door het land van The Voice Kids On Tour, zal Laura iedere keer samen met drie andere finalisten optreden. Tijdens de anderhalf uur durende show brengen ze onder andere hun eigen bekende solo’s en de gezamenlijke nummers uit de live shows ten gehore. Welke finalist waar zal optreden is ook bekend en kan men zien op www.rtltickets.nl.

Tournee data

zondag 31 maart, Studio21, Hilversum

zondag 07 april, Theaterhotel Almelo, Almelo

zondag 14 april, Theater Heerlen,Heerlen

zaterdag 20 april, Muziekgebouw Eindhoven,Eindhoven

zondag 21 april, Schouwburg De Kring, Roosendaal

zaterdag 27 april, Martini Plaza,Groningen

zondag 28 april, Schouwburg Amphion,Doetinchem

vrijdag 03 mei, Beatrix Theater,Utrecht

vrijdag 04 mei, Theater Fabriek Amsterdam,Amsterdam

zaterdag 11 mei, Stadsschouwburg Nijmegen,Nijmegen

zondag 12 mei, Oude Luxor Theater,Rotterdam

zondag 26 mei, Theater de Meenthe,Steenwijk

* (onder voorbehoud van wijzigingen)

Kijk voor meer informatie en tickets op www.rtltickets.nl