FUN

Amerikaanse band maakt opwachting in Vredenburg.
fun. was een van de grote winnaars bij de laatste uitreiking van de Grammy Awards. Zij waren in liefst zes categorieën genomineerd en namen twee van deze prestigieuze awards mee naar huis.

Het poppy New Yorkse trio fun. brak in 2012 door met hun single We Are Young, een nummer met een van de meest catchy refreinen van het jaar. Dat viel ook de producenten van tv-series op, want We Are Young was te horen in afleveringen van Glee, Gossip Girl, Chuck en 90210 en het nummer dook ook al op in reclames van Chevrolet en Apple. Fun.’s tweede album Some Nights staat ramvol met meer van dit soort instanthits: de band citeert lustig uit rock, pop, hiphop en r&b en maakt dankzij hun compositorische skills van elk liedje een lekker meezingbare mini-symfonie!

© Vredenburg

Fotografie: Rob Herstel