John Mayer

Zanger in Ziggo Dome en in HMH.

Eerder deze week kondigde John Mayer zijn aankomende concert in de Ziggo Dome aan. Deze show, die op dinsdag 22 oktober plaatsvindt, verkocht eerder deze week in enkele minuten uit.

Vanwege het enorme enthousiasme van zijn fans en daarmee ook de blijvende vraag naar kaarten, kondigt Mayer in het kader van zijn Born and Raised World Tour 2013, nu een extra concert aan, namelijk op woensdag 23 oktober in de Amsterdamse Heinkenen Music Hall (HMH). De kaartverkoop start zaterdag 27 april om 10.00 uur. Voor dit concert zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Ook de 2e show van John Mayer valt onder de vlag van 3FM presents. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl. De organisatie benadrukt wederom om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen namelijk  het risico uiteindelijk ongeldige kaarten te hebben gekocht.

Meer informatie over John Mayer is te vinden op http://www.johnmayer.com.