Justin Bieber

Nederlandse boyband MainStreet gaat voorprogramma doen.

De immens populaire Nederlandse boyband MainStreet is gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van Justin Bieber in het GelreDome op zaterdag 13 april. Het succes van de band is internationaal niet onopgemerkt gebleven waardoor zij een zeer waardige vervanger zijn van Carly Rae Jepsen die helaas verhinderd is.

Hoewel de hunks pas sinds twee jaar een band vormen, is de naam MainStreet nu al niet meer weg te denken uit de harten en dromen van vele Nederlandse tienermeisjes. De boys leerden elkaar kennen tijdens de audities voor The Voice Kids, maar verwierven pas echt bekendheid door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Met het nummer ‘Stop The Time’ eindigde MainStreet op de derde plaats, terwijl ze van de kijkers thuis zelfs de meeste stemmen kregen.

Daarna ging de bal definitief rollen voor MainStreet. Zo is op YouTube de videoclip van hun deelname drie miljoen keer bekeken, wat uitzonderlijk is voor een nieuwe Nederlandse artiest. Hun eerste optredens in het kader van de release van debuutalbum ‘Breaking The Rules’ eind maart van dit jaar waren zelfs in recordtempo uitverkocht en vandaag kwam dit album op de hoogste positie binnen in de officiele album charts.

Op zaterdag 13 april staan ze in een uitverkocht GelreDome als support act van Justin Bieber en in de weken erna is MainStreet in de rest van het land te zien, waarbij de eerste single ‘Mind Is Blown’ zeker niet aan de setlist zal ontbreken.

Win een meet & greet met Justin Bieber in Antwerpen!
Volgende week woensdag en donderdag is het eindelijk zover: dan speelt Justin Bieber terug in het Sportpaleis in Antwerpen

Voor het optreden van donderdag 11 april geven wij twee fans de unieke kans om Justin Bieber te ontmoeten! Wie kans wil maken op deze meet & greet voor twee personen, kan deelnemen aan de wedstrijd op onze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/greenhousetalentbelgium.

Zaterdag 13 april 2013
JUSTIN BIEBER + support act MainStreet
GelreDome – Arnhem
Aanvang: 20.00 uur

Kijk voor meer informatie over Justin Bieber op www.justinbiebermusic.com of op www.facebook.com/JustinBieber; ga voor meer informatie over MainStreet naar www.mainstreetmusic.nl of www.facebook.com/LikeMainStreet.