Major Lazer

Nieuw album ‘Free The Universe’ bijna uit.

Na het succes van Major Lazer met het in 2009 verschenen Guns Don’t Kill People… Lazers Do, veroverde het duo Diplo en Switch de wereld met onder andere de hit Pon De Floor.

Na afloop van de wereldtour besloot Switch het project aan Diplo over te laten en deze heeft grote namen opgetrommeld voor het nieuwe album Free The Universe dat op 12 april uitkomt. Dit zijn onder andere Bruno Mars, Wyclef Jean en Shaggy. Ook onze eigen The Partysquad en Laidback Luke doen mee en zelfs de eerste single is van Nederlandse makelij. Deze heeft de titel Watch Out for This (Bumaye) meegekregen en is een samenwerking tussen Major Lazer, Busy Signal, The Flexican en FS Green.

Watch Out for This (Bumaye) was na één week al Grandslam op SLAM!FM, de week daarna was hij ook Dance Smash op Radio 538. Bekijk hieronder de lyric video van het nummer.

Op 27 april is Major Lazer te zien in een uitverkochte Paradiso en twee dagen later draait hij op Koninginnenacht in de Tivoli, Utrecht. Ook is deze maand bevestigd dat hij in augustus op Lowlands festival staat.

[bol_product id=”1000004013606015,1000004006589159″ price_range=”undefined” name=”Major Lazer” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1364721626_links.css”]