Michael Bublé

Zanger komt op 6 april in de TV show van Paul de Leeuw.


Afgelopen maandag 25 maart ging de video van Michael Bublé’s nieuwe single It’s a Beautiful Day in première bij SBS Shownieuws.

De nieuwe single is afkomstig van het album To Be Loved dat op 12 april verschijnt. Het album bevat naast de single It’s a Beautiful Day ook drie andere originele nummers. Verder staan er tien covers op het album, waaronder Who’s Loving You van The Jacksons. Naast een standaardeditie verschijnt er ook een exclusieve deluxe editie van het album die je bij bol.com kunt reserveren, zie hieronder!

Ter promotie van zijn nieuwe album is Michael aanstaande zaterdag 6 april te gast bij Langs de Leeuw, de TV show van Paul de Leeuw. Michael zal daar meer vertellen over zijn nieuwe album en zal naast It’s a Beautiful Day ook een aantal andere tracks van het nieuwe album ten gehore brengen. Uit het verleden is gebleken dat Paul en Michael een geweldige klik hebben en garant staan voor een behoorlijke dosis hilarische momenten. Dit belooft een heerlijke avond te worden vol muziek en humor.

Allemaal kijken dus, 6 april, 20:25 u, NED 1!

[bol_product id=”1000004013557066,1000004013666132″ price_range=”undefined” name=”michael buble” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1364721384_links.css”]