Nas

Rapgrootheid terug naar Amsterdam.

Na een geweldige én uitverkochte show afgelopen juni in Amsterdam is rapper Nas op woensdag 10 juli opnieuw live te zien in de Melkweg. Net als bij de vorige show van Nas staat ook nu de Belgische sensatie Coely in het voorprogramma van de rapgrootheid. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 26 april om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Rapper Nasir bin Olu Dara Jones, oftewel Nas, debuteert in 1994 met het album ‘Illmatic’; tot op de dag van vandaag beschouwd als één van de beste hiphop-albums aller tijden. In Nederland komt het succes in 1996, wanneer hij samen met Lauryn Hill een enorme hit scoort met de single ‘If I Ruled the World’. Daarna volgen hits als ‘Hate Me Now’, ‘Did You Ever Think’ en ‘One Mic’ (in samenwerking met Brainpower). Met ‘Untitled’ komt Nas opnieuw ijzersterk voor de dag en ontvangt hiervoor een Grammy-nominatie voor Best Rap Album. Ook de daarop volgende samenwerking met reggae-ster Damian Marley blijft niet onopgemerkt.

Life is good
Tijdens zijn tournee met Damian Marley door Noord-Amerika en Europa doet Nas inspiratie op voor teksten die leiden tot de release van zijn laatste langspeler ‘Life Is Good’. Op dit album werkte Nas onder meer samen met Mary J Blige, Rick Ross en Amy Winehouse. Nas weet op ‘Life Is Good’ zijn oude stijl perfect te combineren met invloeden van hedendaagse artiesten. Kortom, sinds ‘Illmatic’ heeft Nas niets aan kracht heeft ingeboet. In combinatie met zijn unieke sound, geniale flow en poëtische raps bevestigt Nas waarom hij één van de meest geliefde en vooral origineelste hiphop-artiesten van de laatste decennia is. Ook live weet Nas keer op keer het publiek in te pakken met zijn indrukwekkende repertoire en energieke show.

Raptalent Coely
Met haar singles ‘Ain’t Chasing Pavements’ en ‘Nothing On Me’ wist de Antwerpse Coely bijzonder snel de aandacht te trekken van het luisterende publiek in België en Nederland. Als support act voor Snoop Dogg, Jessie Ware, Kendrick Lamar en op de afterparty van Kanye West in Amsterdam heeft de 19-jarige bewezen dat ze op het podium meer dan haar “mannetje” staat. Ook als voorprogramma van het praktische uitverkochte concert van Nas in 013 afgelopen maart heeft Coely iedereen versteld doen staan met haar enthousiaste performance.

Nas + support act Coely op woensdag 10 juli in de Melkweg: bereid je maar vast voor op de tofste show van deze zomer!

 

Woensdag 10 juli 2013

NAS + support act Coely

Melkweg – Amsterdam

Entree: € 35,- (excl. servicekosten en lidmaatschap)

Kaartverkoop start vrijdag 26 april om 10.00 uur via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Fotografie: Paul Barendregt

[bol_product id=”1000004007418657,1000004009241298,1000004012340131,1000004005374904″ price_range=”undefined” name=”NAS” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1366740274_links.css”]