Pieter van der Zweep

Debuutsingle ‘Door jou’ vandaag uit.

Vandaag brengt CMM de debuutsingle ‘Door jou’ uit van nieuw Nederlandstalig talent Pieter van der Zweep.

De liefde voor het zingen ontstond bij Pieter al op jonge leeftijd. Er ging geen feestje voorbij zonder dat hij de aandacht wist te trekken door zijn zelfbedachte optredens. In zijn tienerjaren heeft Pieter veel ervaring opgedaan door te zingen in plaatselijke coverbands, waarmee hij bijna ieder weekend optrad.

Op 20 jarige leeftijd was het echter tijd om het roer om te gooien en in het diepe te springen door eigen nummers te schrijven samen met schrijver/producer Robert Dorn en niet zonder succes. Zo won Pieter de Talent Battle bij Life4You en mocht hij in de finale spelen van het Demo Duel van 538.

Eind 2011 werd Pieter benaderd door 100%NL om samen met zangeres Do het jubileumnummer ‘Vijf Jaar’ op te nemen ten ere van hun vijfjarig bestaan.

Inmiddels zijn er veel nieuwe songs geschreven waaronder de debuutsingle ‘Door jou’. De single kan omschreven worden als een echte lenteplaat. Uptempo, herkenbaar en Nederpop ten top! Ondersteunend door een zomerse videoclip opgenomen in Spanje kan het voorjaar niet snel genoeg beginnen. Dat geldt trouwens ook voor Pieter: “Met veel enthousiasme heb ik de afgelopen periode hard gewerkt aan mijn debuutsingle en ik kan niet wachten om mijn muziek te laten horen!”

Bekijk via deze link de videoclip van ‘Door jou’.