RTL Viert de Zomer

Uitgebreid met RTL Zomertuin met lokaal talent.

Het RTL Viert de Zomer Concert wordt dit jaar extra bijzonder; naast het concert met een indrukwekkende lijst artiesten, wordt voor het eerst de RTL Zomertuin geopend. In de Zomertuin vindt men extra drink- en eetgelegenheden, tal van verschillende activiteiten zoals straattheater en zelfs een zweefmolen. Daarnaast staat ook Hedon Stage in de Zomertuin. RTL en Hedon bieden lokaal talent hier een podium. Het RTL Viert de Zomer Concert vindt plaats op zaterdag 22 juni in Park de Wezenlanden in Zwolle.

Op het Hedon Stage podium treden gedurende de hele dag en avond lokale talenten op. RTL en Hedon bieden hiermee lokaal talent de mogelijkheid zich aan een landelijk publiek te presenteren. Een greep uit de artiesten die hier te zien zijn zijn onder anderen Marloes van Ommen met Fierce en Airto.

Naast Hedon Stage is de RTL Zomertuin een aanvulling op het concert door de bezoekers de mogelijkheid te bieden tussen de optredens op het hoofdpodium door even te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje.

Op het hoofdpodium zijn er optredens van: Kane, Caro Emerald, Laura Jansen, 3JS,
The Opposites, Nielson en Miss Montreal. Tickets voor het RTL Viert de Zomer Concert kosten € 25,-. Kijk voor meer informatie over het programma en voor tickets op: www.rtlviertdezomerconcert.nl