SLAM!

Eerste namen voor SLAM! Koninginnedag Alkmaar.

ongerenzender SLAM!FM belooft dit jaar een legendarisch feest neer te zetten tijdens Koninginnedag. Van 12.00 tot 23.00 uur vieren danceliefhebbers feest op P8 van het AFAS stadion in Alkmaar, met optredens van de beste DJ’s en artiesten uit eigen land. De eerste namen zijn bekend: Wildstylez, Quintino, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad, Lange Frans, Sunnery James & Ryan Marciano, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, La Fuente, Mr. Polska, Jochen Miller en Ivo en Daniel van De Avondploeg zorgen voor een onvergetelijke dag.

Zeven jaar lang – sinds 2005 – vierde SLAM!FM Koninginnedag op het Rembrandtplein in Amsterdam en vorig jaar op het Java-eiland in de hoofdstad. Dit jaar organiseert het jongerenstation, in samenwerking met de gemeentes Alkmaar en Amsterdam, voor het eerst een groot outdoorfestival in Alkmaar. De kaarten voor SLAM!Koninginnedag zijn inmiddels uitverkocht.

Binnenkort maakt SLAM!FM de volledige line-up bekend.

Meer informatie: www.slamfm.nl