Amsterdam Live

Freetix geeft weer gratis kaarten weg!

Amsterdam Live zet een ongekend uitgebreid programma neer op 8 juni 2013 in The Sand tijdens haar 8e editie. Een editie die vol zit met verrassingen; enkele gaan we nu al onthullen! Deze keer staat het programma bol met grote namen zoals DRIES ROELVINK, KOOS ALBERTS en PETER BEENSE. Allemaal werden ze door FRANK VAN ETTEN & SASJA BROUWERS uitgenodigd voor wat wij beschouwen; hét spektakel van het jaar.

Amsterdam Live heeft in de afgelopen jaren meerdere opkomende talenten op het programma gehad. Het is dan ook ontzettend mooi om te zien dat deze talenten nu voorbij komen in de populaire show op SBS: BLOED, ZWEET & TRANEN. Amsterdam Live geeft de uitgenodigde talenten als MICK HARREN, WESLY BRONKHORST, JEFF VAN VLIET, FERRY DE LITS en velen andere ieder 15 minuten de tijd om zichzelf te bewijzen als rasechte entertainers.

Eén groot feest gaat het worden: met kilo’s confetti, een exclusieve CD presentatie van de organisatie, een gigantisch VIP-deck en twee grote videoschermen waardoor het spektakel door iedereen te volgen is.

Frank van Etten en Sasja Brouwers presenteren:

Line-Up

Koos Alberts
Dries Roelvink
Peter Beense
Mick Harren
Wesly Bronkhorst
Danny Nicolay
Jeff van Vliet
Barry van Vliet
Ferry de Lits
Dwars door Midden
Judith Peters
Leo Nardell
Richie Loman
Danny Casters
En nog vele eer…
Show info

8 juni 2013
The Sand, Mekongweg 5 Amsterdam
19:00 – 02:00 uur
Treinstation: Sloterdijk (5min lopen)
Parkeren is gratis
www.thesand.nl
VIP-tickets: adam-live.nl
Hoe meld je je aan?
Je kunt je aanmelden door op onderstaande link te klikken. Na het invullen van het formulier krijg jij direct een bevestigingsmail met daarop een unieke code toegezonden. Deze bevestigingsmail met jouw unieke code is je entreebewijs en geldig voor twee personen. Vergeet je ID bewijs niet mee te nemen, hier kan naar gevraagd worden.

Meld je uitsluitend aan als je ook echt gaat, dit is erg belangrijk om deze service vol te kunnen houden!

http://amsterdam-live.freetix.nl