Dance Valley

Faithless komt na 2 jaar weer naar Nederland!

In 2011 stonden ze nog, zoals het leek, voor het laatst samen op het podium op het Indian Summer Festival. Daarna sloegen Maxi Jazz en Sister Bliss hun eigen weg in.

Sister Bliss trad al een paar keer eerder op, o.a vorig jaar in de Haarlemse Patronaat
Nu staan ze weer samen onder de naam “Faithless Live PA/DJ” op Dance Valley 2013. Dat wordt weer een legendarisch moment. Zorg dat je erbij bent.

Naast deze vergassingsact, komen wederom vele mooie namen naar “Velsen Valley”. Op de 19e editie alweer staan o.a. Showtek, Alesso, Far East Movement, John Dahlbäck, Hard Rock Sofa, Planetary Assault Systems Live, Thomas Gold, The Partysquad, D-Block & S-Te-Fan, Isaac, Tommyknocker, Unexist, Steve Sweet, en sluit dit jaar DJ Hardwell af.
Tevens staan Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Liebing, Paul van Dyk, Zedd, Nervo, The Opposites Live, en vele anderen op het oudste outdoor dansfestival van Nederland… De complete lijst van verschillende area’s en artiesten vind je bij ‘line-up’ op hun website.

Beatloverz, gaat het stage The Club hosten. No door bitches here, iedereen is welkom! En helemaal nieuw is Big City Kings, een nieuw eclectisch concept aangevoerd door The Opposites & Flexican! Tot slot lanceren ze dit jaar de ‘Hard Valley’, waar alle harde stijlen bij elkaar staan in een eigen vallei. Een fantastische plek voor de liefhebbers van Hardstyle, Hardcore en de nieuwe Hardstyle RAW talenten… Vlammen gegarandeerd!

Vergeet niet (op tijd) je tickets te kopen.. Tot en met 31 mei kun je voor € 50,- ex fee je tickets halen, vanaf 1 juni wordt de prijs verhoogd naar € 55,- ex fee…

De volledige line-up:

Alesso, Bass Chaserz, Blackburn, Brian Sanhaji, Cellrock, Cesqeaux, Chris Liebing, Cold Case, D-Block & S-Te-Fan, Daddy’s Groove, Dannic, Darling 10 & Cherr du Perr, Deepack, Degos & Re-done, Dirtcaps, DJ Abstract, DJ Dyna, DJ Flava, DJ Irwan, Dj Punish & Naffz, DJ Waxfiend, Donkey Rollers Live, Dreamteam, Drumcell, F8trix, Faithless Live PA/DJ, Far East Movement, FeestDJRuud, Franky Rizardo, FS Green, G-Town madness, Geck-O, Giuseppe Ottaviani Live, Gregor Salto, Hard Rock Sofa, Hardwell, Isaac, Jerome Isma-Ae, John Dahlbäck, Jordy Dazz, Lady Bee, Leroy Styles, Maarten de Jong, MC Da Syndrome, MC Fit, MC Livid, MC Mouth of Madness, MC V.I., Meccano Twins, Mitch Crown, Monoloc, Nervo, Norman, Ophidian, Paul van Dyk, Phuture Noize, Planetary Assault Systems Live, Prefix & Density, Promo vs D-Passion, Rebekah, Roul and Doors, Ruffneck, Shermanology Live, Showtek, Simon Patterson, Slim Shore vs The Pitcher, Steve Sweet, Sunnery James & Ryan Marciano, Super8 & Tab, The Flexican ft MC Sef, The Opposites Live, The Outside Agency, The Partysquad, Thera, Thomas Gold, Tieum, Tommyknocker, Tuneboy, Twice, Unexist, Vato Gonzalez ft MC Tjen, Vic Crezée, Warface vs Dark Pact, Yellow Claw, Zany, Zedd, Zirkum vs Duruz

Fotografie: Harold Versteeg