DJ Chuckie

Deejay is dit jaar headliner Dirty Dutch op Mysteryland.

De eerste zonnige dagen van deze zomer liggen alweer achter ons, net als de eerste lading festivals. De weergoden lijken ons goed gezind, want tot nu zijn al die ‘regenbommen’ zo aardig geweest zich een dag later of vroeger op Nederland te storten. Niets om je zorgen over te maken dus, het gaat een heerlijke zomer worden! Zoals je van ons gewend bent, staat er ook vandaag weer een partner van Mysteryland in de schijnwerpers. De befaamde ‘Big Top’ is dit jaar het terrein van grootheid Chuckie en zijn Dirty Dutch crew. Read all about it here!

Naast de meester zelf, keren Dirty South, Flosstradamus, Showtek, Betatraxx, Gregori Klosman, Riton, Genairo Nvilla en Delivio Reavon & Aaron Gill terug naar Neder land, waar het toch allemaal is begonnen. Het perfecte recept voor ouderwets vieze Hollandse chaos! Om het plaatje compleet te maken zal MC Roga de avond van opzwepende teksten voorzien.

Op het Mysteryland Blog kan je een interview met DJ Chuckie vinden. “Mysteryland is en blijft voor mij een van de belangrijkste fetivals. Het is, voor zover ik weet, het eerste elektronische muziekfestival waarbij alle verschillende stromingen binnen de elektronische muziek bij elkaar komen. Dit sluit goed aan bij Dirty Dutch. Een mix van verschillende muzikale achtergronden is altijd erg succesvol geweest voor Dirty Dutch.” Voor het volledige interview, en nog veel meer interessante schrijfsels, neem een momentje om het blog te bekijken!

Afgelopen week verscheen er ook een heuse korte film van Mysteryland! ‘Lost & Found’ is een mooie impressie van het echte festivalgevoel. Veel plezier met kijken!

Fotografie: Harold Versteeg

© Mysteryland