Glennis Grace

Nieuwe single ‘Ondanks Alles’ is uit.

Vandaag is de nieuwe single van Glennis Grace, getiteld ‘Ondanks Alles’ uitgebracht. De single is de voorloper van het volledig nieuwe Nederlandstalige album wat gepland staat voor deze zomer. Het nummer is geschreven door Tjeerd Bomhof en Jan Groenteman. Tjeerd Bomhof was eerder mede verantwoordelijk voor enkele songs op het album ‘For Bitter or Worse van Anouk. De single is geproduceerd door Edwin Evers.

Nieuw album

Aankomende zomer zal de langverwachte opvolger van ‘This Is My Voice’ in de winkels verschijnen. Er is bewust gekozen om het nieuwe album volledig Nederlandstalig te houden. “Toen ik This Is My Voice vorig jaar mei uitbracht kreeg ik voornamelijk veel positieve reacties op de Nederlandstalige songs op het album. De keuze om mijn nieuwe album in het Nederlands te zingen was dan ook snel gemaakt”, aldus Glennis Grace.

Momenteel schrijft de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie voor het nog titelloze album. Zo zullen naast Tjeerd Bomhof en Jan Groenteman onder andere Bløf, Guus Meeuwis, Nielson en John Ewbank een nummer voor Glennis schrijven.

Smoorverliefd

De nieuwe single van Glennis Grace zal ook gebruikt worden als officiële titelsong van de Nederlandstalige bioscoopfilm ‘Smoorverliefd’ en zal eveneens te horen zijn in de film. De film is een remake van de gelijknamige Belgische film van regisseur Hilde van Mieghem. ‘Smoorverliefd’ met o.a. in de hoofdrollen Anna Drijver, Johnny de Mol en Susan Visser gaat in september in première.

HMH & Theatertournee

Op 14 september 2013 zal Glennis Grace wederom een concert geven in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt via Ticketpoint.nl. Daarnaast zal de zangeres volgend jaar beginnen aan haar allereerste theatertournee door ’t land. In de show neemt Glennis Grace je mee op een muzikale reis door haar leven. Samen met haar band zal ze de mooiste nummers ten gehore brengen die iets betekent hebben voor haar met bijpassende bijzondere verhalen.

“De afgelopen paar jaar heb ik ontzettend veel mooie dingen mogen doen. Een van de dingen die daar eigenlijk aan ontbrak was een eigen theatertournee. Ik kan niet wachten om mijn fans op te zoeken. We hebben bewust gekozen voor de theaters die wat verder weg liggen voor mij”, laat ze enthousiast weten.

Fotografie: Alphons Nieuwenhuis

[bol_product id=”1000004012100225,1000004011326833,1000004013126345″ price_range=”undefined” name=”Glennis Grace ” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1369508755_links.css”]