Joe Cocker

Levende legende in Heineken Music Hall.

Joe Cocker, vermaard om zijn unieke stemgeluid en gedreven zangstijl, gaat volgend jaar weer op tournee in Europa en doet daarbij 35 arena’s aan. Op vrijdag 10 mei 2013 stond hij in de Heineken Music Hall in Amsterdam en op zaterdag 11 mei 2013 in het Klokgebouw in Eindhoven.

Live optreden heeft wat Joe Cocker betreft altijd een integraal onderdeel uitgemaakt van zijn werk en hij heeft er altijd intens van genoten. Op zijn vorige wereldtournee speelde Joe Cocker voor uitverkochte arena’s in Europa, het Midden-Oosten en (voor het eerst) Zuid-Amerika. De fans kunnen dankzij deze nieuwe Europese tour voor het eerst nummers van ‘Fire It Up’ horen spelen, plus natuurlijk klassiekers als ‘You Can Leave Your Hat On’, ‘Unchain My Heart’ en ‘Up Where We Belong’.

Joe Cocker is al meer dan veertig jaar actief in de muziekindustrie en nog steeds een van de meest populaire en succesvolle artiesten ter wereld. Van zijn 22 studioalbums zijn er vele platina geworden, hij heeft Grammy Awards, Golden Globes en Academy Awards gewonnen, en hij is ‘Officer of the Most Excellent Order of the British Empire’ (OBE), een Britse koninklijke onderscheiding. Met andere woorden: Joe Cocker is een levende legende.

Voor meer informatie: http://www.cocker.com/

@Heineken Music Hall

Fotografie: Paul Barendregt