Keyshia Cole

R&B zangeres komt 7 jun naar The Sand.

Op vrijdag 7 juni a.s. is het eindelijk zover. Op speciaal verzoek van velen kunnen we op deze datum allemaal gaan genieten van een van de meest populaire R&B zangeressen van het moment.

Dan geeft Keyshia Cole een volledig concert, inclusief live band en dansers in The Sand te Amsterdam. Ook is er een voorprograma met minimaal 2 andere spraakmakende acts en zal er na het concert een gigantische afterparty zijn, waar gedraaid zal worden door o.a. dj’s Manie (Reminisce), Orlando (911), Nicky Fouquet (BMS en Dj Styles (R&B Classics) en guest dj’s.

Het zal een lange hete avond worden op vrijdag 7 juni in The Sand aan de Mekongweg 5 te Amsterdam. De ticketverkoop voor dit concert is reeds gestart. Hardcopy tickets zullen verkrijgbaar zijn bij alle nationale freerecordshops en bij Pico Records te Amsterdam. De organisatie adviseert iedereen op tijd zijn kaartje in de voorverkoop te halen i.v.m de verwachte drukte.

Er zijn ook vip kaarten en vip arrangementen (vip tafels) beschikbaar voor dit evenement. Kijk voor meer info hieromtrent en voor alle overige info op op www.euroconcert.nl of bel naar 06-13890254.

Kijk voor een complete biografie en discografie van Keyshia Cole op: Wikipedia Keyshia Cole.

Keyshia Cole
Vrijdag 7 juni 2013
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: The Sand Amsterdam
Entree: € 35,00 (incl. servicekosten)
Kaartverkoop hier