Kings Of Ace

Mooi feestje op Beachclub Bloomingdale.

Voor het eerst in 2013 zal Kings Of Ace weer in Nederland plaatsvinden. Op 4 augustus 2013 zullen alle Ace artiesten van uit de hele wereld vliegen naar maar één plek; Beachclub Bloomingdale. Kings Of Ace is Ace Agency’s geheel eigen concept en heeft met eerdere edities in zowel Nederland als Amerika bewezen een wereldwijd succes te zijn.

Nederlands favoriete Dj’s zullen samen komen om iedereen te trakteren op een spectaculaire avond met de lekkerste sets, de vetste shows en zomerse sferen zoals alleen de Ace Agency family dat kan.

Top notch artiesten zoals Afrojack, Apster, Baggi Begovic zullen van de partij zijn. Maar ook Bassjackers, Billy The Kit, Bobby Burns, Chocolate Puma, Franky Rizardo, Jaziah, Leroy Styles, Martin Garrix, Quintino, Shermanology & Sidney Samson komen hun talenten showen. Daarnaast zal ook Ace Agency’s nieuwste aanwinst aanwezig zijn bij Kings Of Ace, wie dat is blijft nog even geheim. Hou Ace Agency in de gaten voor deze primeur!

Tickets voor ‘Kings Of Ace’ zijn verkrijgbaar via Ticketscript