Lowlands

Deze donderdag gaan de kaarten in de verkoop!


Donderdag 23 mei 2013 om 10:00u gaan de eerste ongeldig gemaakte Lowlandskaarten uit de zwarthandel in de verkoop.

Daarnaast gaan ook kaarten die niet door partners worden gebruikt en een aantal achtergehouden kaarten in de verkoop. In totaal gaat het om zo’n 1.000 tickets. Er kunnen maximaal twee tickets per transactie worden gekocht.

De verkoop vindt alleen plaats via Ticketmaster.nl en op 23 mei wordt een rechtstreekse link naar de webshop op lowlands.nl geplaatst.

Heb je zelf een kaart in de zwarthandel gekocht? Dan kun je op www.ticketsenconcertkaarten.nl zelf controleren of jouw kaart nog geldig is. Let op: het ongeldig maken van kaarten uit de zwarthandel gaat door tot aan de start van het festival.

Meer info over zwarthandel lees je op www.weetwaarjekoopt.nl

© Lowlands