Mysteryland

Festival introduceert kunstzinnige area Totem.

De eerste echte zonnestralen zijn in aantocht. Dat is het moment dat Mysteryland Totem introduceert.: ‘Totem’ is een area waar verschillende kunstenaars samen werken om de stage tot een waar creatief bolwerk op Mysteryland te maken.

Dit wordt ondersteund door een bijzondere verzameling artiesten: Kareem Raïhani, Awanto3, Eagleman, True Identity, Charles Davos en Forest of Heroes. En vergeet onze vrienden uit Chili niet, verder komen speciaal vanuit Zuid Amerika de Chileense band Astro en dj Felipe Villarroel. Astro onderscheidt zich door een superenergieke show neer te zetten waarin alle mogelijke sounds aan te pas komen. Felipe zal een set ten gehore brengen waarin onder andere folk, poëzie en cumbia de revue zullen passeren. MC Beringela zal er voor zorgen dat de interactie tussen jullie en de artiesten niets te wensen overlaat.

Laat je inspireren door deze heerlijke mix van No Regular Play.

Totem is liefde. Liefde voor elkaar, omgeving, muziek, interactie en creatie. Totem is universeel en bedoeld om culturen te mixen, kennis te delen en diversiteit te bieden. Een gathering of tribes, disciplines, kennis en betrokkenheid samengebracht op een magisch groen eiland. Kijk voor meer informatie hier.

© Mysteryland