Pearl Jozefzoon

Doopt lelie “Pearl Queen” op Keukenhof.

Na Kleintje Pils en De Telegraaf had op vrijdag 10 mei Pearl Jozefzoon de eer een bloem naar haar vernoemd te dopen. De zangeres, bekend van The Voice of Holland, doopte een naar haar vernoemde lelie, Pearl Queen.

De lelie kreeg de naam van plantenveredelaar Royal van Zanten. Met de doop van de lelie door Pearl Jozefzoon was de opening verricht van de grootste lelieshow ter wereld. De lelieshow staat opgesteld tot en met 20 mei in het WIllem-Alexander Paviljoen. Pearl Jozefzoon is vooral bekend als deelnemer aan The Voice of Holland, waar zij als tweede eindigde achter Ben Saunders. De zangeres verzorgde na afloop van de doop ook een optreden.

[bol_product id=”1000004013377647″ price_range=”undefined” name=”Pearl Jozefzoon” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1368446869_links.css”]