Rock Werchter

Alleen nog dagtickets voor donderdag verkrijgbaar.


Het gaat goed met Rock Werchter. Het festival presenteert ook in 2013 een geweldige line-up en die wordt gesmaakt. De festivaltickets verkopen als zeer zoete broodjes. Dagtickets voor vrijdag, zaterdag, zondag en de combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Enkel voor donderdag 4 juli zijn er nog dagtickets in verkoop.

De line-up van die eerste festivaldag is er trouwens eentje van uitmuntende kwaliteit. Er is rock in de allerbeste vormen van Fidlar, Vintage Trouble, The Black Angels, All Time Low, Airbourne, Biffy Clyro, Bloc Party en Green Day. Netsky, Jamie Lidell, Dizzee Rascal en The Bloody Beetroots bieden allen garantie op groots feest. De muzikale fijnproevers van hun kant zullen hard smullen van de optredens van Palma Violets, Laura Mvula, Jessie Ware, Balthazar, Black Rebel Motorcycle Club, Vampire Weekend, Sigur Rós en The National.

Dagtickets voor donderdag 4 juli zijn te koop via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be.

Meer Info WWW.ROCKWERCHTER.BE – TWITTER: #RW13

© Rock Werchter