Rue Royale

Folkduo naar Nederland voor intieme concerten

In september komt Rue Royale voor een reeks van intieme concerten naar Nederland. Tijdens deze bijzondere optredens in Rotterdam, Amsterdam en Groningen zal het Brits/Amerikaanse folkduo hun nieuwste album ‘Remedies Ahead’ presenteren. De kaartverkoop voor de shows in de Paradijskerk (i.s.m. Rotown) en Vera is per direct gestart via de website van de betreffende zaal; de voorverkoop voor de show in Amsterdam start op zaterdag 18 mei om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Het folkduo Rue Royale werd opgericht in 2006 en is sindsdien bijna non-stop aan het touren. Geïnspireerd door de diverse stijlen die ze onderweg passeren, weten de echtelieden Brooklyn en Ruth Dekker met een minimale bezetting het maximale uit hun muziek te halen.

De betoverende folk met de prachtige, harmonieuze samenzang van het echtpaar kan steevast rekenen op goede reacties van de pers, ook hebben zij dankzij hun veelvuldige optredens een behoorlijke fanbase in Nederland weten op te bouwen. Het op 19 augustus te verschijnen derde album ‘Remedies Ahead’ belooft het meest romantische album van Rue Royale tot nu toe te worden. Vanaf 10 juni kan er al genoten worden van een voorproefje, want die dag komt de eerste single “Set Out To Discover” uit.
Rue Royale, een aanrader voor de liefhebbers van fijne popliedjes in de stijl van Kim Janssen, Damien Rice, Doves en Elbow.

RUE ROYALE
Vrijdag 13 september 2013
Paradijskerk (i.s.m. Rotown) | Rotterdam
Entree: € 10,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop via www.rotown.nl.

Zaterdag 14 september 2013
Paradiso | Amsterdam
Entree: € 8,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)
Kaartverkoop start op zaterdag 18 mei om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Zondag 15 september 2013
Vera | Groningen
Entree: € 9,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop via www.vera-groningen.nl.

Kijk voor meer informatie over Rue Royale op www.rueroyalemusic.com of op Facebook.