Songbird Festival

Maria Mena en Matt Simons naar tweedaags Festival.

Zojuist zijn op 3FM de eerste namen bekendgemaakt van de derde editie van het Songbird Festival. Het festival vindt dit jaar voor het eerst op twee dagen plaats. Op zowel zaterdag 23 als zondag 24 november staat De Doelen in Rotterdam in het teken van singer-songwriters. De kaartverkoop start woensdag 22 mei om 10.00 uur.

Op zaterdag treden onder anderen Maria Mena, Alain Clark, Chris Ayer, Tessa Rose Jackson en Christel Alsos op. Voor zondag zijn Matt Simons, Tim Christensen, Miss Montreal en Niels Geusebroek bevestigd. Ook de winnaar van het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland maakt die dag zijn opwachting. Meer namen worden nog bekendgemaakt.

Het Songbird festival is een festival dat richt zich op popliefhebbers die houden van liedjes. Na twee uitverkochte eendaagse edities, vindt het festival nu op twee dagen plaats. Het festival besteedt ruim aandacht aan singer/songwriters in een genre dat ook wel met young adult contemporary wordt aangeduid. Tijdens Songbird verandert De Doelen in een intiem indoor festival met een programma in zes zalen. Alle artiesten spelen een volledige set. De meesten met band, maar sommigen in speciale samenstelling.

3FM presents

SONGBIRD FESTIVAL
Met o.a. Maria Mena, Matt Simons, Alain Clark, Tim Christensen, Miss Montreal, Chris Ayer, Tessa Rose Jackson, Christel Alsos, Niels Geusebroek en de winnaar van DBSSW

Zaterdag 23 november 2013
Aanvang: 17.00 uur
Zondag 24 november 2013
Aanvang: 16.00 uur

De Doelen – Rotterdam
Dagkaart: € 42 (excl. servicekosten)
Passe-partout: € 80 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start woensdag 22 mei om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).