That’s Live XL

That’s Live XL met alleen vrouwelijke artiesten.

BNN/3FM-presentator Eric Corton heeft het voor elkaar: een optreden met alleen maar vrouwelijke artiesten. Tijdens de tweede editie van That’s Live XL in Luxor Live in Arnhem spelen er acht Nederlandse, vrouwelijke talenten omdat ze een podium verdienen.

Qeaux Qeaux Joans, Yori Swart en Kris Berry, Fridolijn van Finn Silver, Lavalu, Celine Cairo, Sofie Letitre en Cato van My Baby spelen elkaars nummers en slaan de handen ineen voor een paar bijzonder covers om een unieke editie van That’s Live XL neer te zetten. That’s Live XL vindt plaats op dinsdag 28 mei van 20.00 tot 23.00 uur in Luxor Live in Arnhem. De uitzending van het concert is zaterdag 1 juni tussen 18.00 en 20.00 uur te horen in That’s Live bij BNN op 3FM.

@LuxorLive

Fotografie: Rob Herstel