The Beach Boys

Speciaal live-album “The 50th Anniversary Tour” album uit.

In 2012 bestonden The Beach Boys, een van de grootste Amerikaanse bands ooit, vijftig jaar. De groep, die in 1961 werd opgericht door de drie broers Brian, Carl en Dennis Wilson samen met neefje Mike Love en vriend Al Jardine, tekende in 1962 een contract met Capitol Records en schreven vervolgens muziekgeschiedenis. Het in 1966 uitgebrachte album ‘Pet Sounds’ werd vorig jaar wederom door Rolling Stone Magazine uitgeroepen tot “op een na beste album aller tijden”.

Ter ere van het vijftigjarig bestaan van The Beach Boys ondernamen de overgebleven bandleden een reünietour door Amerika. Maar liefst 41 Beach Boys-klassiekers die de band tijdens die tour speelde zijn verzameld op de cd ‘The Beach Boys Live – The 50th Anniversary Tour’, die vandaag verschijnt.

© Universal

[bol_product id=”9200000012130754″ price_range=”undefined” name=”The Beach Boys” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1369057751_links.css”]