The Wanted

Volg de professionele en persoonlijke levens van de popgroep.


Op maandag 22 juli om 21:00 uur gaat The Wanted Life in première, alleen op E!
Volg de professionele en persoonlijke levens van de popgroep The Wanted.

The Wanted heeft de wereld veroverd en nu gaat de Britse popband naar het zonnige Californië om daar hun derde album op te nemen. Zet je schrap voor hun Amerikaanse en Europese tour later dit jaar, terwijl ze nu al de Amerikaanse hitlijsten bestormen. Dit vrolijke, ambitieuze vijftal, ook wel de Bad Boys of Pop genoemd, wonen samen in de heuvels van Hollywood en nemen alles dat LA te bieden heeft op als een spons. De half uur durende serie gaat op maandag 22 juli om 21:00 uur in première, alleen op E! Entertainment.

Er bestaat geen tweede band zoals The Wanted. Deze trendzettende groep jongens omarmt hun sterrenstatus en internationale roem ten volle. Tussen de optredens, opnames en repetities door proberen de jongens ook een balans te vinden tussen hun levens in de spotlichten en hun persoonlijke levens en relaties, zeker nu twee groepsleden ook besloten hebben hun vriendinnen mee te nemen naar LA.

De 24-jarige Max George is de charmeur van de groep en laat dat ook graag weten. Voor hij bij de band ging, tekende hij bijna een deal met Preston North End in Manchester om daar te gaan voetballen. Na een zeer publieke break-up met zijn ex-verloofde, is Max weer aan het daten geslagen….. en dat bevalt hem prima!

Siva Kaneswaran, eveneens 24, is de meest serieuze van het stel en heeft een hele rustige uitstraling en probeert hij de rust en vrede te bewaken tussen zijn vriendin en de bandleden. Hij vindt dat de jongens er te wild op los leven en probeert hen waar mogelijk af te remmen.

De meest geheimzinnige van de groep is de 22-jarige Jay McGuinness. Hij is grappig, maar ongrijpbaar. McGuinness bezit een “Jekyll en Hyde” persoonlijkheid. Hij is misschien wel de grootste supporter van de groep, maar kan heel onvoorspelbaar zijn.

Tom Parker is 24 en de scepticus van de band met een uitgesproken mening over de richting waar de band naartoe zou moeten gaan. Zijn uitgesproken mening brengt hem soms in verhitte gesprekken met de andere bandleden. Tom’svriendin is meegegaan naar LA en ze heeft een goede band met de andere jongens, maar soms komt hun relatie onder druk te staan doorde tijd die Tom doorbrengt met de groep. Tom heeft een energiek temperament dat soms ook voor problemen zorgt..

De 19-jarige Nathan Sykes is de jongste van de groep, maar is misschien wel het meest volwassen en stabiele bandlid. Hij is volledig toegewijd aan de fans en vindt dat de groep hun imago moet waarmaken. Nathan heeft een goede band met alle bandleden, maar soms wordt hij buitengesloten, omdat hij nog niet oud genoeg om mee te gaan naar bars en clubs in Amerika.

Vanuit Scooter Braun’s platenmaatschappij is ook Nano Tissera, manager van The Wanted, afgereisd naar LA. Hij is verantwoordelijk voor de jongens en moet hen gefocused houden. Hij is niet alleen de ogen en oren van het management, maar ook de verbindende factor tussen de bandleden en ondergaat de eindeloze plagerijen van de jongens die het heerlijk vinden om hem in de maling te nemen.

Nareesha McCaffrey is Siva’s vriendin en is het vaak met dingen oneens en niet gelukkig met het feit dat ze kamers moet delen met de hele band. Kelsey Hardwick is Tom’s vriendin en houdt net zo van feesten als de jongens.

Neem een uniek kijkje achter de schermen bij de Bad Boys of Pop met de première van The Wanted Life, maandag 22 juli om 21:00 uur, alleen op E! Entertainment.